Εταιρία

Ιστορικο

 • 1972 αρχίζει με την εγκατάσταση ενός αρτοποιείου 200 τμ στο Πρίνος Τρικάλων και την παράγωγη ψωμιού διαφόρων τύπων για την εποχή καινοτομεί με γερμανικό κλίβανο έναντι των άλλων αρτοποιείων που είχανε χτιστούς κλίβανους και διανέμει τα προϊόντα σε όλο τον νομό Τρικάλων.

 • 1988 Επένδυση σε καινούργιο μηχανολογικό εξοπλισμό – δυο αερόθερμους κλίβανους και μια αυτόματη γραμμή παραγωγής ψωμιού.

 • 1992 με την απελευθέρωση του επαγγέλματος διανέμει σε όλα τα super market του νομού Τρικάλων με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής

 • 1997 λόγο της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων το 1997 επενδύει πάνω στον οδικό άξονα Πρίνος Τρικάλων σε καινούργιες εγκαταστάσεις 1.100 τμ καθώς και σε καινούργιο και πλήρες αυτοματοποιημένο μηχανολογικό εξοπλισμό. Δυναμική είσοδος στη αγορά με το Παραδοσιακό Τσουρέκι.

 • 2003 επέκταση σε άλλα 600 τμ εγκαταστάσεων και στην τελική της μορφή η Αρτοβιομηχανία Χατζής στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1700 τμ και διαθέτει 4 αυτόματες γραμμές παραγωγής. 2 αυτόματες γραμμές παραγωγής για ψωμί δυναμικότητας 3.000 τμχ/ώρα ,1 αυτόματη γραμμή παραγωγής αρτιδίων σάντουιτς 10.000 τμχ/ώρα και μια αυτόματη γραμμή παραγωγής σε τσουρέκι 4.000 τμχ/ώρα.

 • 2008 Η εταιρεία αναλαμβάνει την παράγωγη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας για μεγάλους ομίλους λιανικής πώλησης και έτσι τα προϊόντα διατίθενται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

 • 2012 επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό λόγο αυξημένης ζήτησης των κωδικών σε Τσουρέκι και ανάπτυξη νέων κωδικών.

 • 2016 επέκταση του δικτύου διανομής στην ελληνική επικράτεια με ιδιόκτητο δίκτυο διανομής αλλά και με ειδικούς Συνεργάτες Διανομείς / Αντιπροσώπους λόγο νέων συνεργασιών στην βόρεια και νότια Ελλάδα.

 • 2017 επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό για την γραμμή παραγωγής σε κωδικούς σε Κριτσίνια

 • 2018 νέα επένδυση κτιριακών και αποθήκες logistic καθώς και νέο τμήμα bake off. Πραγματοποιήθηκε επιπλέον επέκταση 2000τμ. σε σύνολο πλέον 3400τμ.


Δικτυο διανομης

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΤΖΗΣ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

 1. ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
 2. ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
 3. ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

ΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ H ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ FSSC ΚΑΙ ISO 2200 ΑΠΟ ΤΗΝ TUV AUSTRIA HELLAS